Consultancy

De ontwikkelingen in de IT-wereld gaan snel – erg snel. De vele mogelijkheden vragen weloverwogen keuzes bij de aanschaf van computers, randapparatuur en software. Het is niet vanzelfsprekend dat het nieuwste en het grootste, ook het beste is.

Organisatorische inrichting

Naast de juiste middelen is ook een goede organisatorische inrichting nodig om bedrijfsprocessen te verbeteren, computers, randapparatuur en software zijn immers middelen die bij incorrect gebruik niet de gewenste resultaten opleveren. Bij al onze projecten en adviezen nemen wij ook de organisatorische inrichting rondom ICT voorzieningen onder de loep.

Adviestrajecten

Ons uitgangspunt is dat een goed advies zichzelf terugverdiend. Een goed advies voor de juiste inzet van ICT middelen maakt uw organisatie immers slagvaardiger en efficienter. Medewerkers van Gooiland ICT adviseren u met kennis van zaken en inzicht in de nieuwste ontwikkelingen. Bij consultancy analyseren wij uw workflow en organisatiestructuur en vertalen deze naar gestructureerde automatiseringsoplossingen, met als doel de werkstroom binnen uw onderneming beter te laten verlopen.

Tijdelijke ondersteuning

U heeft een project voor bepaalde tijd, denkt u hierbij aan:

  • een verhuizing van ICT infrastructuur
  • een nieuwe vestiging, inrichting ICT infrastructuur
  • implementatie nieuwe bedrijfssoftware

Voor dit project heeft u een bepaalde periode behoefte aan ondersteuning van één of meerdere ICT professionals,
bijvoorbeeld voor een aantal dagen per week.

Gooiland ICT biedt op project- en of detacheringsbasis ondersteuning aan bedrijven en instellingen.

Er bestaan voor consultancy geen vaste pakketten, dus zal elke offerte op basis van grootte en onderwerp van advisering berekend worden.
Ook een eventuele tijdsbepaling door de klant zal meegenomen worden in de offerte.