Bespaar honderden euro’s op de aanschaf van uw nieuwe hardware!

Is uw oude hardware aan vervanging toe? Dan zijn er meerdere redenen om deze te vervangen door nieuwe hardware. In de eerste plaats werkt de nieuwste hardware gewoon beter, sneller en voordeliger. Maar daarnaast krijgt u bij diverse fabrikanten ook nog eens een flinke inruilkorting bij inlevering van uw oude hardware. Dat maakt de keuze wel heel makkelijk…

Diverse fabrikanten bieden u een flexibel programma voor het terugnemen van oude hardware. Zo kunt u flink besparen op de aanschafkosten van nieuwe hardware en bovendien draagt u uw steentje bij voor een beter milieu.

HP Trade-In-programma (Networking, Printing en Computing)

Dit programma biedt u de mogelijkheid met minimale inspanning iets terug te verdienen op uw bestaande apparatuur. Als u in het bezit bent van een of meer oude HP producten, kunt u mogelijk uw oude apparatuur inruilen en hiervoor van ons een goede prijs krijgen.

In het kader van het Trade-In-programma biedt HP voor tweedehands producten een redelijke inruilprijs die bij aanschaf van een nieuw HP-product dat hiervoor in aanmerking komt, kan worden verrekend met de prijs voor het nieuwe product. De inruilprijs wordt echter alleen verrekend als de ingeruilde oude apparatuur direct en aantoonbaar in verband staat met de aankoop van een HP product.

Voorwaarden:

Aan het Trade-In-programma mogen alleen nieuwe producten deelnemen. Demonstratieproducten, evenals gereviseerde en gebruikte producten komen hiervoor niet in aanmerking.
De aanvraag voor deelname aan het HP Trade-In-Programma moet uiterlijk 30 dagen na de op de rekening vermelde datum voor het nieuwe HP apparaat worden ingediend.
Recht op deelname bestaat uitsluitend voor eindgebruikers of verkopers die in opdracht van de eindgebruiker deelnemen. HP behoudt zich het recht voor, contact op te nemen met de begunstigde eindgebruiker.
Alle ingeruilde modellen moeten ten minste 6 maanden vóór de aanschaf van de nieuwe HP-producten zijn aangeschaft.

HP Trade-In Berekenings Module

U Kunt online de Trade-In waarde voor uw product berekenen.
De pagina van HP kunt u openen op http://h41201.www4.hp.com/tradein/nl/nl/?jumpid=ex_r3868_nl/nl/any/ipg/tradein-mu-xx-xx-/chev/