HP Preferred Partner 2009

hp-2009Als u het HP Preferred Partner logo ziet, weet u dat u te maken heeft met een HP partner die voldoet aan de strenge eisen van het HP Preferred Partner programma. HP Preferred Partners leveren altijd topkwaliteit op het gebied van IT-oplossingen en verlenen klantenservice van hoge kwaliteit.

Dell Partner Direct

dell_partnerdirectAls officiële reseller van Dell kunnen wij onze relaties voorzien van betaalbare en kwalitatief hoogstaande apparatuur. Als Dell Partner Direct kunnen wij u de prijzen zoals u bekend zijn via het web portaal garanderen, maar daarnaast de zorgzaamheid, aftersales en ondersteuning bieden zoals alleen een partner dit kan.

VMWare Professional Partner

vip_logoVMWare is wereldwijd marktleider in virtualisatieoplossingen. Van desktop tot datacenter. Meer dan 100.000 klanten van verschillende grootte vertrouwen dagelijks op de producten van VMware. De producten van VMware stellen organisaties in staat omde kosten van de automatisering te drukken en de continuïteit te verbeteren. Gooiland ICT is VMware VIP partner en vertelt u graag meer over de mogelijkheden van deze software voor uw organisatie.

RedHat Partner

red-hatGooiland ICT is partner van Red Hat. De Red Hat Enterprise Linux product familie is een uitgebreide suite van Linux besturingsystemen, die specifiek ontworpen zijn voor bedrijfskritische toepassingen, en gecertificeerd door ’s werelds grootste softwareontwikkelaars. Gebaseerd op Open-Source technologie levert Red Hat Enterprise Linux uw organisatie het hoogste niveau van betrouwbaarheid en stabiliteit. Uiteraard kunnen wij als RedHat Partner u ook bij openstaande of aankomende vraagstukken bijstaan.

Cisco / Linksys

cisco_register_partnerCisco en Linksys als onderdeel van de Cisco groep zijn wereldwijd marktleider op het gebied van netwerk apparatuur. Door ons partnership kunnen wij onze relaties voorzien van zeer hoge kwaliteit bij inrichting van netwerken en bijbehorende beveiliging.

Microsoft

microsoftAls partner van Microsoft werken wij samen met Microsoft aan totaaloplossingen voor onze relaties. Middels deze partnership zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de Microsoft producten en weten wij zodoende altijd het maximale resultaat te behalen bij de inrichting van uw kantoorautomatisering.

Norman Authorized Reseller

normanAls Norman Authorised Resellers kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden die er zijn om uw PC of uw bedrijfsnetwerk virusvrij te houden. Ook als het om andere producten gaat zoals Anti-spam en Personal Firewall kunt U bij ons terecht.
Wij hebben kennis van en ruime ervaring met de Norman software.