bladeserverServer Hardware

Gooiland ICT levert servers van de volgende merken:

  • Hewlett Packard
  • Dell
  • IBM

Naast levering op locatie kunnen wij voor u ook (pre-)installaties en uitroldiensten verzorgen.

Hardware & OS pre-installatie

Kent u dat? U bestelt een Server en u ontvangt een enorme stapel dozen. Dit is te voorkomen. De door u bestelde producten worden in onze technische dienst samengebouwd tot een werkende configuratie en uitgebreid getest. Het voordeel voor u is duidelijk; minder leveringen van losse componenten, minder DOA’s en dus minder tijdverlies.

Image installatie

Uw systemen zijn door Gooiland ICT snel geleverd maar u heeft geen tijd om ze allemaal van software te gaan voorzien ? De doorlooptijd van uw project komt in gevaar ? Image installaties door Gooiland ICT biedt u dan de oplossing. Bestelde systemen worden voor aflevering van uw softwareomgeving voorzien. Het door of met u samengestelde ‘image’ wordt op alle systemen ge├»nstalleerd. Hiermee verkort u aanzienlijk de tijd tussen aflevering en de daadwerkelijke ingebruikname van de apparatuur.

Hardware installatie on-site

Na aflevering on-site wordt de apparatuur uitgepakt, op haar plek gezet en aangesloten op de fysieke infrastructuur. Daarna wordt de apparatuur tot op OS-niveau in de lucht gebracht en desgewenst worden netwerkparameters ingesteld. Uiteraard kunnen ook losse opties (memory, storage) deskundig in bestaande systemen worden gebouwd. Doorlooptijden worden verkort en downtime wordt tot een minimum beperkt. Inbouw in 19″ racks behoort ook tot de mogelijkheden.

dl380g6