Werkstations

Gooiland ICT levert werkplekken van de volgende merken:

  • Hewlett Packard
  • Dell
  • Toshiba
  • Lenovo
  • Acer

Naast levering op locatie kunnen wij voor u ook (pre-)installaties en uitroldiensten verzorgen.

Hardware & OS pre-installatie

Kent u dat? U bestelt nieuwe computers en u ontvangt een enorme stapel dozen. Dit is te voorkomen. De door u bestelde producten worden in onze technische dienst samengebouwd tot een werkende configuratie en uitgebreid getest. Het voordeel voor u is duidelijk; minder leveringen van losse componenten, minder DOA’s en dus minder tijdverlies.

Image installatie

Uw systemen zijn door Gooiland ICT snel geleverd maar u heeft geen tijd om ze allemaal van software te gaan voorzien ? De doorlooptijd van uw project komt in gevaar ? Image installaties door Gooiland ICT biedt u dan de oplossing. Bestelde systemen worden voor aflevering van uw softwareomgeving voorzien. Het door of met u samengestelde ‘image’ wordt op alle systemen ge├»nstalleerd. Hiermee verkort u aanzienlijk de tijd tussen aflevering en de daadwerkelijke ingebruikname van de apparatuur.

Hardware installatie on-site

Na aflevering on-site wordt de apparatuur uitgepakt, op haar plek gezet en aangesloten op de fysieke infrastructuur. Daarna wordt de apparatuur tot op OS-niveau in de lucht gebracht en desgewenst worden netwerkparameters ingesteld. Uiteraard kunnen ook losse opties (memory, storage) deskundig in bestaande systemen worden gebouwd. Doorlooptijden worden verkort en downtime wordt tot een minimum beperkt. Labelling t.b.v. van uw CMDB behoort tot de mogelijkheden.

Uitroldiensten

Het vervangen van werkplekapparatuur brengt een enorme hoeveelheid logistieke en technische rompslomp met zich mee die een IT-afdeling behoorlijk kunnen ontwrichten. Daarom biedt Gooiland ICT uitroldiensten voor grote hoeveelheden desktops of laptops. Volgens een op maat gemaakt draaiboek worden de systemen gepreinstalleerd, afgeleverd op de werkplek en aangesloten. Eventuele oude systemen worden verwijderd en opgehaald, verpakkingen worden afgevoerd. Gooiland ICT zorgt dat u zich tijdens grote vervangings-projecten op de hoofdlijnen kunt blijven concentreren.