• 035 30 30 500

Consultancy & Support

Wij zijn voor uw organisatie ondersteunend, adviseur, uitvoerder en beheerder van de ICT-infrastructuur.

Proffesionele Helpdesk

Heeft u een vraag?, wij helpen u

Netwerk Beheer

Een goed netwerk is de basis voor een goedwerkende bedrijfsoplossing

Systeem Beheer

Onderhoud aan uw systemen waarborgt continuïteit

IT Werkplek Beheer

Een goed ingerichte werkplek draagt enorm bij aan de efficiëntie, tevredenheid en waardering van de eindgebruiker

Advies Trajecten

Ons uitgangspunt is dat een goed advies zichzelf terugverdiend.

Tijdelijke Ondersteuning

Voor een project heeft u een bepaalde periode behoefte aan ondersteuning

Professionele Helpdesk

Onze helpdesk medewerkers hebben kennis van zaken en staan u graag bij met de impact van kleine als ook grote problemen. Ons streven is altijd om u zo goed mogelijk te begeleiden en te ontzorgen. 

Wij beschikken over meerdere Remote Tools die de mogelijkheid creëren met u mee te kunnen kijken op de computer. Hierdoor kunnen wij u sneller en beter bijstaan in geval van problemen.

Netwerk Beheer

Een goed onderhouden netwerk draagt zorg voor uw lokale netwerk en verbindingen met de buitenwereld, het goed functioneren en over voldoende capaciteit blijven beschikken.

Veiligheid van uw netwerken en daarmee de beveiliging van uw data is tegenwoordig essentieel.

Systeem Beheer

De afhankelijkheid van computers en bedrijfsdata is bij de meeste bedrijven groot. Een goed beheer van de computers en servers stelt uw medewerkers in staat hun werk goed te kunnen uitvoeren en voorkomt storingen. 

Onze consultants zorgen graag voor uw computer en eventueel het netwerk. Wij controleren, onderhouden en updaten al uw apparatuur en programma’s.

IT Werkplek Beheer

Werkplekbeheer wordt vaak onderschat. Kent u die bekende kreet “die stomme kabels ook altijd”. D.m.v speciale artikelen voor kabel management kunnen wij die “storende” bekabeling zo veel als mogelijk beperken.

Een prettige werkplek motiveert en verbetert de productiviteit. Ergonomische muizen, toetsenborden, monitor verhogers, monitor steunen (instelbare hoogte, draai en kantelbaar), zit sta oplossingen dragen bij aan een prettige werkplek. Wij kunnen u in alle IT facetten voorzien om deze prettige werkplek te creëren.

 

Advies Trajecten

Ons uitgangspunt is dat een goed advies zichzelf terugverdiend. Een goed advies voor de juiste inzet van ICT middelen maakt uw organisatie immers slagvaardiger en efficienter. Medewerkers van Gooiland ICT adviseren u met kennis van zaken en inzicht in de nieuwste ontwikkelingen. Bij consultancy analyseren wij uw workflow en organisatiestructuur en vertalen deze naar gestructureerde automatiseringsoplossingen, met als doel de werkstroom binnen uw onderneming beter te laten verlopen.

Tijdelijke Ondersteuning

U heeft een project voor bepaalde tijd, denkt u hierbij aan:

  • een verhuizing van ICT infrastructuur
  • een nieuwe vestiging, inrichting ICT infrastructuur
  • implementatie nieuwe bedrijfssoftware

Voor dit project heeft u een bepaalde periode behoefte aan ondersteuning van één of meerdere ICT professionals, bijvoorbeeld voor een aantal dagen per week.

Gooiland ICT biedt op project- en of detacheringsbasis ondersteuning aan bedrijven en instellingen.

Er bestaan voor consultancy geen vaste pakketten, dus zal elke offerte op basis van grootte en onderwerp van advisering berekend worden.
Ook een eventuele tijdsbepaling door de klant zal meegenomen worden in de offerte.