• 035 30 30 500

HP Preferred Partner

Als u het HP Preferred Partner logo ziet, weet u dat u te maken heeft met een HP partner die voldoet aan de strenge eisen van het HP Preferred Partner programma. HP Preferred Partners leveren altijd topkwaliteit op het gebied van IT-oplossingen en verlenen klantenservice van hoge kwaliteit.

Dell Partner Direct

Officiële reseller van Dell kunnen wij onze relaties voorzien van betaalbare en kwalitatief hoogstaande apparatuur. Als Dell Partner Direct kunnen wij u de prijzen zoals u bekend zijn via het web portaal garanderen, maar daarnaast de zorgzaamheid, aftersales en ondersteuning bieden zoals alleen een partner dit kan.

Lenovo Business Partner

Lenovo is een van de grote leveranciers van computer hardware, levert kwaliteit en stabiliteit. Het voordeel om Lenovo business partner te zijn is dat we toegang hebben tot al hun producten en ondersteuning. Zo worden onze accountmanagers getraind om de producten te kennen en u de juiste informatie te geven. Daarnaast levert het voor u een inkoopvoordeel op!

Microsoft Partner

Samen als partner van Microsoft werken wij aan totaaloplossingen voor onze relaties. Middels deze partnership zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de Microsoft producten en weten wij zodoende altijd het maximale resultaat te behalen bij de inrichting van uw kantoorautomatisering.

Solarwinds

SolarWinds is een van de spelers op het gebied van Netwerk Monitoring en IT Management, systeem intergratie en implementatie voor het Midden en hogere segment.

Datto Partner

Datto Business Continuity Services – Data backup, recovery én uitwijklocatie in één platform. Voor grote en kleine bedrijven.

Forehand-IPStore Partner

Forehand is totaaldistributeur van betrouwbare, kwalitatieve en duurzame network components & devices.

Dropbox Business Partner

Veilig Bestanden Delen en Opslaan voor jouw Bedrijf. Wij zijn vanaf heden Dropbox Business Partner!

Open Mesh Reseller

Met Open Mesh heeft u de mogelijkheid om heel eenvoudig en tegen lage kosten een hotspot netwerk te exploiteren. De controller bevindt zich in de cloud. Zo heeft u geen extra hardware componenten nodig en hebt u de mogelijkheid om op elke plek met internet toegang uw netwerk te beheren en configureren. Ideaal geschikt voor campings, hotels of kantoren die hun gasten internet toegang willen geven waarbij gasten volledig zijn gescheiden van het interne bedrijfsnetwerk. De units zijn echter ook ideaal geschikt om gebruikt te worden als normaal WiFi accesspoint bij bedrijven of particulieren.

Newstar Partner

NewStar is een toonaangevende fabrikant van ophangsystemen voor televisies, monitoren, beamers, PC's, laptops, tablets, speakers en overige hardware. Dit oer-Hollandse bedrijf is opgericht in 1996 en actief in meer dan 25 landen.

3CX Partner

3CX is een VoIP-telefoonsysteem op basis van open standaarden met Unified Communications-functies, klaar voor gebruik. Met 3CX is de installatie, het beheer en het onderhoud van uw telefoonsysteem zó eenvoudig, dat u het zelf kunt doen. Kies voor een lokale installatie op een computer of server of voor installatie in de cloud.

VMWare Professional Partner

VMWare is wereldwijd marktleider in virtualisatieoplossingen. Van desktop tot datacenter. Meer dan 100.000 klanten van verschillende grootte vertrouwen dagelijks op de producten van VMware. De producten van VMware stellen organisaties in staat omde kosten van de automatisering te drukken en de continuïteit te verbeteren. Gooiland ICT is VMware VIP partner en vertelt u graag meer over de mogelijkheden van deze software voor uw organisatie.